OM OSS

Mitt namn är Ann Helleday, uppvuxen i Helsingborg och bor i Stockholm. Jag är en person som alltid har vetat vad jag vill. Många drömmar och idéer som jag vill förverkliga. Jag älskar förändring och är rätt orädd som person. Tar gärna risker och provar saker jag inte gjort förut. Hur ska man annars veta att man får ut det mest optimala? Utmaningar är ett krav för att utvecklas. Jag lever ständigt med tanken att man kan bli bättre. Mål och delmål använder jag till allt, mitt yrke, min personliga utveckling och mina kunder etc. Jag försöker alltid att vara medveten och passionerad till det jag tar mig an.

Träningen har alltid funnits där. Jag är uppvuxen på hästryggen och har tävlat i många år. Min passion för djur är också något som ligger varmt om hjärtat. Jag försöker att göra medvetna val och göra en förändring både för mig själv och för andra. Det är något jag arbetar aktivt med. Hälsa och träning har jag arbetat med de senaste fem åren. Både som personlig tränare, kostrådgivare och gruppträningsinstruktör. För mig är det självklart att försöka leva ett hälsosamt och ett hållbart liv och försöka hitta balans i allt. Jag har också tävlat en del i hinderbanelopp, t.ex. Toughest. Jag tycker funktionell träning är den mest effektiva träningsformen. Att klara av att använda sin egen kropp. Kroppskontroll såsom rörlighet, balans, styrka och uthållighet är en fantastisk grund för att kroppen ska vara stark.

Min Inspiration till min inredning kommer från olika geografiska platser som t.ex. Indien, Bali & Afrika. Jag söker ständigt efter unika möbler. De möblerna och detaljerna som ingen annan har, men som har WOW-faktorn. Det kreativa har varit min största hobby sen jag var liten. Möblera om hemma gjorde jag jämt och försökte hitta nya sätt att se ett rum eller skapa rätt känsla. Jag älskar att inreda och jag älskar att skapa fina rum där man vill vara. Känslan att man längtar hem och för det är platsen där man trivs som bäst.