Hallå!

Jag har inte riktigt kommit igång med bloggandet men det är dags att starta nu. Känns som veckorna har gått väldigt fort och det är mycket att göra just nu. Det är många bollar i luften nu med inredningsuppdrag, volontärarbete med Triple A och nytt samarbete med Fit4Life. Vår nya omplaceringshund Nelson Mandela eller ”kalven” som han kallas tar också mycket tid. Han har snart varit i Sverige i två månader.

Vi har faktiskt gjort ett dna-test på honom eftersom vi inte har en aning om vad han är för något.. Men han är STOR! Någon mastiff/schäfer blandning tror jag att det är men ska bli spännande och få hem resultatet. Just nu är han 10 månader och allt är nytt och spännande. haha. Ja det är rätt mycket jobb men också så roligt.

Parallellt med detta letar vi också hus.. Nu är vi uppe i över 20 visningar men inte hittat det som känns WOW. Jag vill ha ett renoveringsprojekt men samtidigt vill jag inte ha mögel i källare och fukt i fasaden osv.. Ett gammalt sekelskiftes hus med stora fönster, gamla golv och kakelugnar är drömmen. Jag har skissat på kök och badrum i flera månader och är så taggad att snart få börja en ny renovering. Men det kommer komma vårt hus, jag får öva på mitt tålamodet och ha tillit till att det rätta huset kommer komma snart!

Jag hoppas ni kommer vilja följa med på mina projekt och arbete här på min blogg framöver. Ha en härligt fredag!

Love,  Ann

Min gamla lägenhet

image4.jpeg

Hur vackert rum? INSPIRATION! Wow för den soffan. .

Nelson Mandela & Tyson