Hallå!

Här fortsätter renoveringen i full fart. Varje vecka kommer vi framåt men vi börjar att bli ganska slitna. Det har varit väldigt intensivt sedan december med massor att göra med huset.  Men  snart börjar vi äntligen landa. 

Våra flitiga snickare kämpar på med mitt showroom. När all el är klar ska vi ta över och börja lägga golv, spackla och måla osv. Men just nu håller vi på att avslutar staketbyggandet. Pinne för pinne mäta och såga osv, allt tar sin tid. 

Allt eftersom staketet börjar ta mer och mer form börjar trädgården att växa fram. Det är vårt första år i huset och vi vet inte vad som finns här. Dom gamla ägarna har berättat om olika fruktträd, rabarber och vinbär mm men mycket mer vet vi inte än.  Vi ska bygga ut några rabatter i rostig plåt där vi ska plantera. 

Jag tycker det är så roligt med trädgården men det lär bli många misstag nu i början. Vår plan med trädgården är att  göra om entrén med ny stensättning och ny trapp till huvudentrén. Samtidigt som det blir ljusare och ljusare för varje dag är det väldigt skönt att kunna vara mer ute och lägga fokus på trädgården. 

Inomhus kämpar jag vidare med alla snickerier som ska målas i huset. Det finns nog inget drygare än att måla snickerier.  Det tar så mycket tid! 

Färgen rinner och det får inte bli för tjocka lager och allt måste målas i många omgångar. Just nu försöker jag bara få det klart för att sedan kunna fokusera på färgsättningen till mitt showroom. Det blir kalkfärg på både vägg och tak det kommer bli dösnyggt! 

Fortsättning följer!

Love, Ann

Första fönstret färdigtmålat!